clanak False

Sastanak s ministrom komunalne privrede i infrastrukture Kantona Sarajevo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros u Gradskoj upravi izaslanstvo Ministarstva komunalne privrede i infrastrukture Kantona Sarajevo.
26.04.2016.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je jutros u Gradskoj upravi izaslanstvo Ministarstva komunalne privrede i infrastrukture Kantona Sarajevo, predvođeno ministrom Senadom Hasanspahićem.

Budući da Kanton Sarajevo ima za cilj uspostavljanje Holdinga za sedam kantonalnih javnih komunalnih poduzeća koja se trenutno nalaze u teškoj situaciji gosti su iskazali poseban interes o načinu funkcioniranja Zagrebačkog holdinga čiji se dosadašnji rad pokazao izrazito uspješnim.

Nakon jučerašnjeg posjeta Ljubljani i današnjeg Zagrebu, nadamo se da ćemo s novim iskustvima uspjeti na najbolji način realizirati  Holding u Sarajevu i početi jednu novu priču s javnim komunalnim poduzećima koja su od izuzetne važnosti za sve građane kantona Sarajeva rekao je ministar Hasanspahić.

Predstavljanje modela ZG Holdinga...http://www.zgh.hr/aktualnosti-10/novosti-170/predstavljanje-modela-zagrebackog-holdinga-delegaciji-kantona-sarajevo-federacije-bih/2420
 

Gradske vijesti - 2016.