clanak False

Pušten promet na Petrovoj

Obnovljenu dionicu Petrove ulice na dijelu od Bukovačke do Jordanovca pustio je danas u promet gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima.
02.07.2016.
Obnovljenu dionicu Petrove ulice na dijelu od Bukovačke do Jordanovca, na dužini od 530 metara, pustio je danas u promet gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima.

Radovi u  vrijednosti od oko 950 tisuća kuna obuhvatili su skidanje starog sloja asfalta, stabilizirali su se kolnici te su stavljena dva nova sloja asfalta. Ukupna površina prometnice koja je sanirana iznosi oko 4500 kvadrata, a osim asfaltnih radova sanirani su oštećeni rubnjaci i postavili oko stotinjak poklopaca šahte – rekao je direktor podružnice Zagrebačke ceste Ante Todorić. 

Na veliko veselje građana pustili  smo u promet ovaj dio Petrove, hvala sugrađanima na razumijevanju i strpljenju  - rekao je gradonačelnik te najavio da večeras počinju radovi na rekonstrukciji Bukovačke na dijelu od Petrove do Maksimirske, gdje je također riječ o saniranju dotrajalih kolnika i nanošenju novog asfalta.

Direktor Todorić je dodao da je riječ o sanaciji još jedne prometne ulice kojom mnogi stanovnici Maksimira svakodnevno prolaze, s toga su svi raspoloživi resursi usmjereni da se radovi završe u najkraćem mogućem roku. Završetak radova predviđen je za srijedu 6. srpnja.

Gradske vijesti - 2016.