clanak False

Prvi sastanak gradonačelnika Milana Bandića i ministra Tomislava Tolušića

Danas su se po prvi puta službeno sastali gradonačelnik Milan Bandić i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić.
17.03.2016.


Danas su se u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije po prvi puta službeno sastali ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić. 

Na sastanku su uz ministra i gradonačelnika sudjelovali pomoćnik ministra Dragan Jelić, glavni savjetnik Tomislav Petric, savjetnica Albina Zanze, načelnici sektora Marko Žabojec, Juraj Ivanković i Franka Vojnović  te  gradske dužnosnice Jelena Ricov, pročelnica Ureda za programe i projekte EU,  Mirka Jozić, pročelnica GU za gospodarstvo, rad i poduzetništvo i Ana Stojić - Deban, predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga d.o.o.

Povod sastanku bila je uspostava suradnje Grada Zagreba s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, posebno u pogledu pripreme i realizacije projekata Grada Zagreba financiranih iz fondova EU.

Ministar Tolušić izrazio je zadovoljstvo interesom gradonačelnika i njegovih suradnika za mogućnosti financiranja gradskih projekata sredstvima Europske unije te naglasio kako su vrata Ministarstva uvijek otvorena Gradu Zagrebu i svim ostalim jedinicama lokalne i regionalne samouprave, kao važnim partnerima u provedbi razvojnih projekata i ostvarenja pametnog, održivog i uključivog rasta Republike Hrvatske.
 

Gradske vijesti - 2016.