clanak False

Projekt Romantični Zagreb - Klupe ljubavi

U nazočnosti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, sinoć je kod Fontana u Ulici hrvatske bratske zajednice predstavljen projekt Romantični Zagreb – Klupe ljubavi
27.09.2016.


U nazočnosti gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, sinoć je kod Fontana u Ulici hrvatske bratske zajednice predstavljen projekt Romantični Zagreb – Klupe ljubavi. Projekt je pokrenuo 24 sata u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba i pokroviteljima.

Riječ je o interaktivnoj digitalnoj mapi romantičnih mjesta u Zagrebu, koja će biti od pomoći građanima i turistima koji još nisu pronašli svoj romantični kutak, a na nekima od tih lokacija bit će postavljene i Klupe ljubavi.

Direktor tiskanih izdanja 24 sata Renato Ivanuš naglasio je kako ovaj Projekt objedinjuje interese svih građana i turističke potencijale grada Zagreba te omogućava novu komunikacijsku platformu koja može poslužiti kao svojevrsni vodič za romantične šetnje gradom.

U rapsodiji cvijeća i vode, sada na najljepšim zagrebačkim fontanama imamo i klupe ljubavi, rekao je gradonačelnik Bandić prilikom predstavljanja Projekta te pozvao sve da dođu isprobati nove klupe u zoru kada je atmosfera kod Fontana najromantičnija.
 

Gradske vijesti - 2016.