clanak False

Prijem za sudionike Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO

18.03.2016.

U povodu održavanja Međunarodnog sajma turizma PLACE2GO, gradonačelnik Milan Bandić primio je u palači Dverce sudionike i organizatore Sajma koji se, od 18. do 20. ožujka, održao u Boćarskom domu pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. 

Direktorica Sajma Damjana Domanovac istaknula je kako joj je čast i zadovoljstvo što ima priliku po 5. put pozdraviti sudionike Sajma ovdje u Zagrebu, ali i na prilici da Zagreb svijetu predstavimo u što boljem svjetlu.

Direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba, Martina Bienenfeld, pozdravila je prisutne i istaknula da Sajam raste iz godine u godine te da je i ovog puta broj zemalja izlagača povećan, a nove zemlje na Sajmu su Izrael, Maroko, Japan i Indonezija. Također, direktorica TZGZ-a rekla je da se Turistička zajednica od početka uključila u ovaj važan projekt, a da je ove godine uključen i Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport, koji je u Sajam uključio i neke od srednjih i osnovnih škola Grada Zagreba pa su učenici imali prilike spoznati važnost turizma za razvoj Grada Zagreba.

Naposljetku, prisutnima se obratio i gradonačelnik Milan Bandić koji je izrazio zadovoljstvo Sajmom na kojem je sudjelovalo preko 160 izlagača i 20 zemalja, njegovom organizacijom te istaknuo brojne uspjehe i nagrade koje je Grad Zagreb dobio posljednjih godina u pogledu turizma, turističke ponude i stalnom porastu broja posjetitelja. Na kraju gradonačelnik je sve pozvao da se na istom mjestu nađu i iduće godine.
 

Gradske vijesti - 2016.