clanak False

Prijem za sudionike konferencije 'Zagreb brend Forum 2016'

Zagreb sve jače pozicionira kao središte poslovnog okupljanja što potvrđuje niz atraktivnih poslovnih događanja održanih ili najavljenih za naredno razdoblje.
01.04.2016.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić upriličio je sinoć  u gradskoj palači Dverce prijem za sudionike 7. Konferencije Zagreb brend Forum  2016. koji je okupio gospodarstvenike iz šireg okruženja – Austrije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije, Crne Gore, te iz Turske i SAD-a.
 

Zaželjevši gostima dobrodošlicu u Zagreb i u reprezentativnu gradsku palaču, gradonačelnik Bandić je, među ostalim, podvukao kako Grad Zagreb kroz različite mjere i aktivnosti svojih programa ulaže u jačanje konkurentnosti i afirmaciju poduzetništva, otvaranje prostora za novu suradnju te pruža podršku jačem iskoraku zagrebačkih poduzetnika na inozemno tržište.
 

A o tomu da se Zagreb sve jače pozicionira kao središte poslovnog okupljanja za ovaj dio Europe svjedoči nedavno održani Euclid summit – konferencija o socijalnom poduzetništvu,  Adria Forum – konferencija za investicije u turizmu, aktualni Zagreb brend forum, te nadolazeći Zagreb Auto Show, Zagreb Connect i niz drugih atraktivnih poslovnih događanja najavljenih za naredno razdoblje.
 

Konferencija se u organizaciji Privrednog vjesnika i u suorganizaciji s Gradom Zagrebom 31. ožujka i 1. travnja održava u prostorima tvornice Kraš, a tematski je posvećena širokoj lepezi područja vezanih uz brend i brendiranje kao pretpostavke bolje konkurentnosti i tržišne prepoznatljivosti.
 


Gradske vijesti - 2016.