clanak False

Prijem u povodu 20. dana dječjih vrtića Grada Zagreba

U povodu 20. dana dječjih vrtića gradonačelnik Milan Bandić primio je u palači Dverce mališane gradskih dječjih vrtića i njihove odgajatelje.  
20.05.2016.

Pjesma i smijeh odjekivali su danas u palači Dverce, gdje je djecu  gradskih vrtića te njihove odgajatelje i ravnatelje primio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u povodu jubilarnih 20. dana dječjih vrtića Grada Zagreba.

Grad Zagreb je prijatelj djece i svakodnevno demonstrira odgovornost i standard na razini drugih europskih metropola, rekao je gradonačelnik Bandić, dodavši da iako još ima 500 slobodnih mjesta u gradskim vrtićima, radi se na tome da se pokrije cijeli grad kako bi djeca kraće putovala do svojih vrtića. Također je zahvalio svima zaposlenima u dječjim vrtićima na tome što odgajaju i usmjeravaju našu djecu: Na njima će ostati ovaj grad i ova zemlja i bez njih nema budućnosti.

Mališani su gradonačelniku postavljali razna pitanja o njegovu poslu, a bilo je i molbi da ih posjeti u njihovim vrtićima.

Dani dječjih vrtića Grada Zagreba ove godine se održavaju od 16.do 22. svibnja pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika, a u organizaciji Grada Zagreba i njegovih dječjih vrtića.

Završno događanje održat će se u nedjelju 22. svibnja na Bundeku od 10 do 13 sati, u okviru kojega je predviđeno druženje i sportske igre djece, roditelja i odgajatelja, glazbeni nastupi djece na pozornici te tematski punktovi – kazalište u prirodi, adrenalinski park, cirkus za najmlađe, igre s vodom…
 

Gradske vijesti - 2016.