clanak False

Predstavnici Zagrebačkog nogometnog saveza kod gradonačelnika

26.08.2019.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u Gradskoj upravi predstavnike Zagrebačkog nogometnog saveza, predvođene predsjednikom Tomislavom Svetinom, a u povodu obilježavanja 100. obljetnice Saveza.

Nakon sastanka, predsjednik Svetina istaknuo je da su na današnjem sastanku upoznali gradonačelnika sa planom proslave 100. godišnjice te mu predstavili monografiju 100 zlatnih godina Zagrebačkog nogometnog saveza. U okviru proslave 3. rujna u 11 sati, održat će se svečana sjednica u Gradskoj vijećnici, dok će se svečana akademija održati u Hrvatskom narodnom kazalištu s početkom u 18,30 sati.  Dan poslije, odigrat će se prijateljska utakmica između amaterske selekcije ZNS-a i reprezentacije Hrvatske U-20 na nogometnom stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj ulici. Također smo zahvalili gradonačelniku Bandiću i gradskim službama na svemu što su učinili za naš Savez, rekao je Svetina te dodao da su dogovorili i daljnju suradnju.

Zagrebački nogometni savez najveća je sportska udruga u Hrvatskoj koja  okuplja najveći broj mladih sportaša i izuzetno smo ponosni na njihove rezultate, rekao je pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić.

Gradske vijesti - 2019.