clanak False

Otvoren Polarni advent u Divljem srcu grada

01.12.2019.
Na Zebrinom trgu Zoološkog vrta grada Zagreba, gradonačelnik Milan Bandić zajedno je sa suradnicima otvorio Polarni advent u Divljem srcu grada. Dio je to manifestacije Advent u Zagrebu.

To je posebni program ponajprije namijenjen obiteljima s djecom, te zaljubljenicima u životinjski svijet, rekao je gradonačelnik te pozvao sugrađane da posjete Zoološki vrt, jer je advent ondje posebno čaroban za sve uzraste.

Ovdje možete živjeti sve što imate u gradu, ali i uživati u prekrasnoj prirodi Zoološkog vrta, divnim životinjama i prekrasnim instalacijama koje nimalo ne smetaju i ne uznemiruju životinje, rekao je ravnatelj Zoološkog vrta Damir Skok, te dodao da je iz bogate ponude posebna Život na sjeveru, gdje uz božićno ozračje nastoje naučiti ljude o potrebi zaštite ugroženih vrsta polarnih životinja.

Zoološki vrt od ponedjeljka do četvrtka radi od 9 do 16 sati, dok će petkom, subotom i nedjeljom raditi produljeno do 20 sati. Edukatori će tijekom adventa biti kostimirani u vilenjake. Posjetitelje će voditi u posebne obilaske koji će se po danu zvati Zoo avantura, a po noći Mrak tura.

Gradske vijesti - 2019.