clanak False

Predstavnici Zagrebačkog kickboxing saveza kod gradonačelnika

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je predstavnike Zagrebačkog kickboxing saveza koji su mu uručili zahvalnicu za kontinuiranu podršku.
21.01.2016.

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u Gradskoj upravi predstavnike Zagrebačkog kickboxing saveza koji su mu uručili zahvalnicu za kontinuiranu podršku i pomoć.

Uz čestitke na uspješno organiziranom međunarodnom kickboxing natjecanju Croatia Open 2015., održanom 13. prosincu u Zagrebu, gradonačelnik Bandić im je obećao da će i dalje imati čvrstu potporu Grada.

Zagreb Open  je okupio sportaše, njih 550 iz osam država regije, a ove godine nastavljamo još jačim intenzitetom kako bi promovirali zagrebački sport i kickboxing, rekao je u izjavi za medije nakon sastanka predsjednik ZKBS-a Bono Marjanović.

Politika Grada, kada je u pitanju financiranje sportskih priredbi, jest i jača promocija borilačkih sportova, hrvanja, stolnog tenisa i sl., rekao je pročelnik Ivica Lovrić napomenuvši kako takve priredbe ne iziskuju velike troškove, a donose jako puno u promoviranju sporta i grada.

 

Gradske vijesti - 2016.