clanak False

Predstavnici Hrvatskog teniskog saveza kod Gradonačelnika

Ususret Skupštini Svjetske teniske federacije, gradonačelnik Bandić primio je predstavnike Hrvatskog teniskog saveza, predvođene predsjednikom Franjom Lukovićem.
15.06.2016.
Ususret Skupštini Svjetske teniske federacije što se sljedeći tjedan održava u Zagrebu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi predstavnike Hrvatskog teniskog saveza, predvođene predsjednikom Franjom Lukovićem. Na sastanku je dogovorena  logistička podrška Grada organizatoru, kako bi se Zagreb i Hrvatski teniski savez pokazali kao što bolji domaćini uvaženom skupu.

Federacija broji ukupno 210 članova, a u Zagrebu će biti delegati iz više od 150 zemalja, istaknuo je Franjo Luković u izjavi nakon sastanka predstavivši i dio programa. Tako će gradonačelnik Bandić prisustvovati izvlačenju parova za FED Cup, na Šalati će u utorak biti organiziran turnir za delegate i prijem u muzeju Mimara, a visoki gosti posjetit će i Nacionalni park Plitvice.

Ovo će biti prigoda da se razmotri plan o mogućnosti uređenja Hrvatskog teniskog centra, naravno, uz podršku Svjetske asocijacije, najavio je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić objasnivši kako bi se navedeno trebalo ostvariti po modelu nogometnog kampa na Sveticama. Želja nam je da Zagreb dobije Hrvatski teniski centar, koji bi bio razvojni centar za mlade tenisače iz Hrvatske, ali i iz cijelog svijeta, dodao je pročelnik zaključivši kako je velika čast za grad da jedna od najvažnijih sportskih asocijacija održava svoj skup baš u Zagrebu.
 

Gradske vijesti - 2016.