clanak False

Poziv gospodarskim subjektima prije početka postupka javne nabave - Privremeni montažni objekti po sustavu „ključ u ruke“ u sklopu Aktivnosti na Savi

10.09.2018.
Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj grada planira tijekom rujna 2018. godine pokrenuti otvoreni postupak nabave za izradu i postavu privremenih montažnih objekata po sustavu „ključ u ruke“ u sklopu Aktivnosti na Savi.
 
Ovim putem Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj grada, u svrhu analize tržišta, tj. pripreme nabave i informiranje gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima, objavljuje poziv za iskazivanje interesa gospodarskih subjekata i dostavu prijedloga i primjedbi na dokumentaciju sa provedenog natječaja (https://eojn.nn.hr/spin/application/ipn/documentmanagement/DokumentPodaciFrm.aspx?id=1729504) kroz sudjelovanje na tehničkim konzultacijama koje će se održati u četvrtak, u 14.00 h, 13. rujna 2018. godine u prostoru ZgForuma, Gajeva 27, Zagreb. Dostava prijedloga i primjedbi je moguća i putem elektroničke pošte do ponedjeljka, u 12.00 h,  17. rujna 2018. godine na adresu - strategija@zagreb.hr .

Aktivnosti