clanak False

Potpisivanje ugovora o umanjenoj kakvoći življenja u Mičevcu i Jakuševcu

U Mičevcu i Jakuševcu  jučer i danas od 12,00 do 21,00 sat stanovnici Jakuševca, Hrelića i Mičevca potpisali su i potpisuju ugovore za novčanu naknadu.
24.03.2016.

Grad Zagreb nastavlja sa sklapanjem ugovora s podnositeljima zahtjeva koji su stekli pravo na novčanu pomoć za umanjenu kakvoću življenja na području mjesnih odbora Jakuševec, Hrelić i Mičevec.

U Mjesnom odboru Mičevec i u Vatrogasnom domu Jakuševec  jučer i danas od 12,00 do 21,00 sat stanovnici Jakuševca, Hrelića i Mičevca potpisali su i potpisuju ugovore za novčanu naknadu.

Ovo nisu zadnji ugovori i da Grad neće odustati dok se ne riješi i zadnji čovjek, komentirao je gradonačelnik, zahvalivši sugrađanima na strpljenju. Mi redovito dolazimo k vama da zajednički sagledamo probleme i vidimo kako da vam pomognemo i riješimo stvari na najbolji mogući način. Potpisivanje smo organizirali na ovaj način kako bismo građanima olakšali i izašli u susret.

Prema riječima gradonačelnika Bandića pitanje zbrinjavanja otpada i rješavanja smetlišta Jakuševec rješavat će se u suradnji i dogovoru s Ministarstvom zaštite okoliša i prirode.

Na licu mjesta gradonačelnik je najavio i smanjenje cijena komunalnih usluga za 1. svibanj.

Kako se čulo, u ova dva dana ukupno će biti potpisan ugovor sa više od 1400 stanovnika Jakuševca, Mičevca i Hrelića.
 

Gradske vijesti - 2016.