clanak False

Posjet delegacije nizozemskog Ministarstva infrastrukture i zaštite okoliša

Gradonačelnik Bandić dočekao je ispred Gradske uprave delegaciju službenika nizozemskog Ministarstva infrastrukture i zaštite okoliša koja u Hrvatskoj boravi u trodnevnom studijskom posjetu.
27.10.2016.

Gradonačelnik Milan Bandić dočekao je ispred zgrade Gradske uprave delegaciju službenika nizozemskog Ministarstva infrastrukture i zaštite okoliša koja u Hrvatskoj boravi u trodnevnom studijskom posjetu. Prije odlaska na jednosatnu biciklističku turu gradskim ulicama, kroz koju će se upoznati s prometnom infrastrukturom ali i znamenitostima glavnoga grada, gradonačelnik je gostima zaželio dobrodošlicu i ugodan boravak u Zagrebu.

Naime, radi se o godišnjem studijskom posjetu zaposlenika ministarstva europskim zemljama u okviru kojeg se uspostavljaju kontakti i suradnja, te prikupljaju informacije o temama s kojima se Ministarstvo bavi, kao što su biciklistička infrastruktura i pametna mobilnost. Ove godine za destinacije su odabrane Hrvatska i Slovenija.

U okviru trodnevnog posjeta, delegacija će u Zagrebu sudjelovati na panelu Ministarstva zaštite okoliša i prirode i Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture RH te obići javnu ustanovu Hrvatske vode i Energetski institut Hrvoje Požar. Nakon Zagreba posjetit će Ludbreg, Čakovec, Prelog i otok Krk.
 

Gradske vijesti - 2016.