clanak False

Otvorenje smotre LiDraNo 2016.

U kazalištu Kerempuh otvorena je 25. smotra literarnog i novinarskog stvaralaštva koja se održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Bandića.29.02.2016.
Dragi Lidranovci, iznimno nam je drago da ćete u narednim danima kroz dramski i literarni izričaj iznova pokazati svoju nadarenost i talent, riječi su kojima je, u kazalištu Kerempuh, zamjenica pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Mila Jelavić otvorila LiDraNo 2016.  Riječ je o 25. smotri literarnoga, dramsko-scenskoga i novinarskog stvaralaštva što se pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića održava u organizaciji Grada Zagreba, OŠ Antuna Gustava Matoša i prirodoslovno škole Vladimira Preloga.

Zahvalivši svim učiteljima i mentorima na predanosti i entuzijazmu, zamjenica pročelnika naglasila je kako se radi o hvalevrijednost manifestaciji koja slavi kreativnost i izražavanje djece svih uzrasta.

Na smotri, koja se do 3. ožujka održava u kazalištima Kerempuh i Vidra te u OŠ Josipa Jurja Strossmayera, OŠ Antuna Gustava Matoša i Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga sudjelovati će više od 1000 učenika zagrebačkih osnovnih i srednjih škola.
 

Gradske vijesti - 2016.