clanak False

Otvorena sportska dvorana u Donjoj Stubici

06.09.2016.


Prerezavši vrpcu  zajedno s predsjednikom Gradskog vijeća Donje Stubice Anđelkom Glivarom, gradonačelnikom Donje Stubice Jurjem Srebačičem, pomoćnikom ministra Regionalnog razvoja i fondova EU Davorom Huškom i županom Krapinsko-zagorske županije Željkom Kolarom, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić otvorio je novu sportsku polivalentnu dvoranu u Donjoj Stubici.

Malo je ovakvih dvorana u našoj zemlji i čestitam svima koji su uložili sebe u ovaj projekt. Ovo je zajednička pobjeda Grada Donje Stubice, županije i resornog ministarstva, rekao je gradonačelnik Bandić te obećao da će, kao počasni predsjednik Dinama, zamoliti Dinamovce da u Donjoj Stubici odrade jedne od svojih nadolazećih priprema.

Naime, u Donjoj Stubici gradnja športske dvorane u sklopu OŠ Donja Stubica započela je 2011. Riječ je o polivalentnoj trodijelnoj dvorani opremljenoj sa svom opremom potrebnom za školsku djecu i njihove školske programe te za amaterske pa i profesionalne sportove (odbojka, košarka, rukomet, badminton, mali nogomet, boks, stolni tenis, fitness programe i dr.)

Dvorana je izgrađena sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU 70%  te sredstvima Grada Donja Stubica 30%.
 

Gradske vijesti - 2016.