clanak False

Otvoren novi objekt Mjesnog odbora Gajnice

06.02.2019.
Uz prigodni program i mnoštvo uzvanika, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelana Pavičić Vukičević otvorila je novi objekt Mjesnog odbora Gajnice u Ulici Kerestinečkih žrtava.
 
Građani ovoga kvarta dobili su jedan kvalitetan prostor za sastanke, druženje, održavanje koncerata, priredbi i različitih aktivnosti koji će podići kvalitetu života našim sugrađanima, istaknula je zamjenica gradonačelnika.
 
Ovaj prostor će služiti za kulturne, društvene i sportske priredbe mlađih i starijih građana Gradske četvrti Podsused-Vrapče. Zaprimili smo oko 40 zahtjeva za korištenje prostora, a zainteresirani građani, udruge i političke stranke mogu se javiti te koristiti ovaj prostor za svoj rad, rekao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Podsused – Vrapče Dejan Kljajić. 
 
Podsjetimo, Grad je postojeći objekt dao na korištenje i upravljanje mjesnoj samoupravi, a Vijeće Gradske četvrti je objekt, koji je bio u derutnom stanju, srušio i izgradio novi za potrebe Mjesnog odbora. Novi objekt služit će potrebama udruga, građana, političkih stranaka i ostalih,a sadrži veliku i malu dvoranu, 4 uredske prostorije, čajnu kuhinju, spremište, kotlovnicu i WC.
 
Vijeće Gradske četvrti Podsused – Vrapče je iz Planova malih komunalnih akcija odnosno Planova komunalnih aktivnosti tijekom godina ukupno izdvojilo oko 3,4 milijuna kuna.
 

Gradske vijesti - 2019.