clanak False

Otvoren bazen i sportska dvorana u OŠ Iver

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je sportsku dvoranu i zatvoreni bazen u Osnovnoj školi Iver u Sesvetskom Kraljevcu.
09.09.2016.

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je jutros u Sesvetskom Kraljevcu zatvoreni bazen i sportsku dvoranu u Osnovnoj školi Iver, koja je započela s radom na početku školske godine u 2014.

Ovo je još jedna nova suvremeno opremljena škola koju smo izgradili u okviru sustavnog poboljšavanja uvjeta školovanja naše djece. Tijekom gradnje dvorane i bazena došlo je do problema, stoga su gotove kasnije od planiranog, ali evo, sve smo riješili i dočekali današnji dan kada je škola u potpunoj funkciji, istaknuo je na otvorenju zagrebački gradonačelnik.

Sportska dvorana i bazen samostalni su objekti uz osnovnu školu za koje je Grad izdvojio 17, odnosno 23 milijuna kuna. U sklopu dvorane napravljena je mala te velika dvorana za rukomet, košarku, odbojku i gimnastiku, gledalište sa 116 mjesta i dodatnim teleskopskim tribinama, te garderobe, prateći sadržaji i dvonamjensko sklonište za 300 osoba.
Uz zatvoreni bazen dimenzija 33x25 metara, izgrađeno je i sunčalište, te fitness dvorana, sauna, garderoba s pratećim sadržajima i dvonamjensko sklonište za 200 osoba.



Gradske vijesti - 2016.