clanak False

Otvaranje radova na izgradnji primarne kanalizacije u Hrvatskom Leskovcu

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, otvorio je jutros radove na izgradnji primarne kanalizacije dijela naselja Hrvatski Leskovac.
14.03.2016.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, otvorio je jutros radove na izgradnji primarne kanalizacije dijela naselja Hrvatski Leskovac vrijedne 15,5 milijuna kuna.

Sljedećih deset mjeseci ovdje će trajati radovi na izgradnji 13 kilometara duge kanalizacijske mreže. Ako radimo na izvrsnosti urbanog grada, onda ne smijemo zaboraviti na infrastrukturu u rubnom dijelu grada, naglasio je gradonačelnik Bandić, rekavši da bi do konca radova mogla započeti gradnja još jednog važnog projekta u Hrvatskom Leskovcu -škole.

Kako je istaknula pomoćnica direktorice Vodoopskrbe i odvodnje Vesna Arar Maričić projektom će se omogućiti priključenje naselja Hrvatski Leskovac na centralni sustav odvodnje Novi Zagreb zapad u naselju Blato, a sve zajedno na centralni uređaj za pročišćavanje. Time pokazujemo da sustavno ulažemo u razvoj komunalne infrastrukture u dijelove grada koji još nisu imali tu mogućnost.

U ime tamošnjih žitelja na početku realizacije ovog značajnog projekta, gradonačelniku Bandiću zahvalio je predsjednik Mjesnog odbora Zdenko Kornet, naglasivši važnost ovog projekta za građane Leskovca.




Gradske vijesti - 2016.