clanak False

Novo parkiralište uz Dom zdravlja Vrapče

Gradonačelnik Milan Bandić, u društvu suradnika, predstavnika Holdinga te lokalne samouprave, otvorio je prošireno parkiralište te obišao uređeni okoliš uz Dom zdravlja Vrapče.
04.08.2016.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu suradnika, predstavnika Zagrebačkog holdinga i lokalne samouprave, otvorio je prošireno parkiralište te obišao uređeni okoliš uz Dom zdravlja Vrapče.

Kako je objasnio zamjenik pročelnika Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, komunalne poslove i promet Alan Ordulj, uz rekonstrukciju staroga izgrađeno je i novo parkiralište te nova prometnica koja znatno olakšava pristup Domu zdravlja. Izgrađeno je i 250 metara kanalizacije, potpuno je obnovljena mreža električne energije s novim stupovima i energetsko učinkovitijim svjetiljkama te je uređena zelena površina, bankina i zeleni otoci.

Ovim smo radovima, u  vrijednosti od oko dva milijuna kuna, proširili postojeće parkiralište s oko 70 novih parkirnih mjesta, od kojih je deset rezervirano za osobe s invaliditetom – rekao je gradonačelnik Bandić.

Kako se čulo, površina ispred doma zdravlja dodatno će se urediti krajem rujna kada će se i izvršiti sadnja dodatnih stabala kako je projektom i predviđeno.

Gradske vijesti - 2016.