clanak False

Novi prostor Vatroprometa

Prigodnom svečanošću danas je u Ježdovcu simbolično otvoren novi prodajni i servisni centar tvrtke Vatrorpmet, a otvorenju je prisustvovao i gradonačelnik Milan Bandić.
18.10.2016.

Prigodnom svečanošću danas je u Ježdovcu simbolično otvoren novi prodajni i servisni centar tvrtke Vatrorpmet, a otvorenju i otkrivanju spomenika Sv. Florijana prisustvovao je i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.
 
Okupljene je kroz novu prodavaonicu, skladište i servisnu radionicu proveo Nenad Radojčić, direktor tvrtke koja se već preko 20 godina bavi razvojem, proizvodnjom, uvozom i prodajom vatrogasne i zaštitne opreme, a kako se čulo, prva je u Hrvatskoj u svojoj branši.

Uz zahvalu na dobrodošlici i čestitke na novootvorenim prostorima, gradonačelnik Bandić, ujedno i počasni predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Zagreba, poželio je domaćinima mnogo uspjeha u daljnjem radu te naglasio da se poslovni model Vatroprometa kroz sve te godine pokazao kao primjer pozitivnog poslovanja u izuzetno konkurentnom ogranku gospodarstva. Napomenuo je, također, da je tvrtka svojom radnom etikom te kvalitetom usluga i proizvoda zadobila povjerenje cijele vatrogasne zajednice, čemu svjedoči i današnje otvorenje te ugledni uzvanici koji su ga uveličali.

Uz ostale uzvanike svečanosti su prisustvovali i pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalininić, zapovjednik JVP Grada Zagreba Siniša Jembrih, predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Zagreba Zlatko Križanić te glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković. 
 

Gradske vijesti - 2016.