clanak False

Nastupni posjet veleposlnika Rumunjske

Gradonačelnik Bandić primio je u nastupni posjet izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Rumunjske Nj. E. g. Constantina-Mihaila Grigorije-a .
09.11.2016.


Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas u nastupni posjet izvanrednog i opunomoćenog veleposlanika Rumunjske u Republici Hrvatskoj  Nj. E. g. Constantina-Mihaila Grigorije-a .

U razgovoru s gradonačelnikom, veleposlanik Grigorije izrazio je zadovoljstvo što će mandat provesti u Zagrebu, gradu koji smatra ugodnim mjestom za življenje, ujedno pohvalivši organizaciju i urednost glavnog grada Hrvatske.

Nj.E.g. Constantin Mihail uručio je gradonačelniku pismo gradonačelnice Bukurešta Gabriele Firee u kojem izražava želju za susretom i suradnjom dvaju glavnih gradova te potpisivanjem Sporazuma o suradnji. Pozvao je također gradonačelnika da bude počasni gost na proslavi Nacionalnog dana Rumunjske 29. studenog ove godine.


Gradonačelnik Bandić veleposlaniku je zaželio dobrodošlicu i puno uspjeha na novoj dužnosti te mu, ujedno, ukratko predstavio funkcioniranje grada. 

Gradske vijesti - 2016.