clanak False

Nastupni posjet veleposlanice Bosne i Hercegovine

Gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi, u nastupni posjet veleposlanicu Bosne i Hercegovine u RH Nj.E. Renatu Paškalj.
25.01.2016.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi, u nastupni posjet veleposlanicu Bosne i Hercegovine u RH Nj.E. Renatu Paškalj. Uz izraze dobrodošlice, gradonačelnik je istaknuo dosadašnju izvanrednu suradnju sa susjednom državom, posebice njenim glavnim gradom Sarajevom, s kojim suradnja traje već 15 godina.

Zahvalivši na srdačnoj dobrodošlici, visoka je gošća naglasila da želi da se suradnja Zagreba sa Sarajevom i drugim gradovima Bosne i Hercegovine nastavi i razvija, kako bi se ojačali odnosi dviju susjednih zemalja i otvorila mogućnost za ostvarenje važnih projekata i ciljeva.

Gradonačelnik je veleposlanicu Paškalj upoznao i s vrlo dobrim odnosima koje Grad ima s bošnjačkom zajednicom u Zagrebu i Hrvatskoj, kao i suradnju s hrvatskom zajednicom u Bosni i Hercegovini, dodavši da je u prosincu prošle godine Zagreb darovao građanima Sarajeva božićnu jelku.
 

Gradske vijesti - 2016.