clanak False

Međunarodni stolnoteniski turnir URIHO

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pozdravio je sportaše i gledatelje na 10. tradicionalnom stolnoteniskom susretu između klubova URIHO Zagreb i Linz Austrija. 
02.07.2016.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, u društvu s predsjednice Stolnoteniskog kluba invalida URIHO Jadrankom Blagus, pozdravio je sportaše i gledatelje u dvorani Dragutin Šurbek na 10. tradicionalnom međunarodnom stolnoteniskom susretu između klubova URIHO Zagreb i Linz Austrija.

Grad Zagreb, u zadnjih desetak i više godina postao je istinsko središte raznolikog sportskog života, kako kroz razvoj i njegovanje sporta i sportske djelatnosti, tako i kroz niz sportskih događaja, kojem je i ovaj susret na čast – rekao je gradonačelnik Bandić. Dodao je da Grad aktivno sudjeluje u okupljanju što većeg broja građana, posebice mladih naraštaja, oko sporta i sportskih aktivnosti te važnost bavljenja sportom za osobe s invaliditetom.

Turnir je plod suradnje Austrijske ustanove BBRZ iz Linza i STKI URIHO, koji su ostvarili sportsku suradnju prije 10 godina. Običaj je da jedne godine Zagreb bude domaćin, a slijedeće Linz.


Gradske vijesti - 2016.