clanak False

Medalje za ultramaratonce

Velikim humanistima Dušku Štrbcu, Elviru Rakipoviću, Robertu Kasumoviću i Draženu Ćućiću gradonačelnik Milan Bandić uručio je Medalje Grada Zagreba. 
16.06.2016.
Velikim humanistima Dušku Štrbcu, Elviru Rakipoviću, Robertu Kasumoviću i Draženu Ćućiću danas je u  gradskoj palači Dverce gradonačelnik Milan Bandić uručio Medalje Grada Zagreba za višegodišnje sudjelovanje na ultramaratonu Vukovar – Srebrenica.

Vi povezujete Ovčaru i Potočare, odnosno dva grada heroja i svakim prijeđenim kilometrom prenosite poruku mira. Hvala vam na tome, rekao je zagrebački gradonačelnik te im čestitao što odaju počast nevinim žrtvama rata.

U ime bošnjačkih asocijacija grada Zagreba, gradonačelniku i Gradskoj upravi zahvalio je predsjednik Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Harun Omerbašić, istaknuvši gradonačelnika kao osvjedočenog prijatelja koji im pruža podršku i pomoć na projektima kao što su, uz već spomenuti Ultramaraton, Konvoj mladih Bošnjaka i njihovih prijatelja Da se nikad ne zaboravi te Dani bosanskohercegovačkog filma u Zagrebu.

 

Gradske vijesti - 2016.