clanak False

Ljetovanje za tražitelje međunarodne zaštite

Skupinu tražitelja međunarodne zaštite i osoba pod međunarodnom zaštitom ispratio je gradonačelnik Bandić na besplatno ljetovanje u Dom Crvenog križa u Novom Vinodolskom.
30.08.2016.
Skupinu tražitelja međunarodne zaštite i osoba pod međunarodnom zaštitom ispratio je jutros gradonačelnik Milan Bandić na besplatno ljetovanje u Dom Crvenog križa u Novom Vinodolskom.

Ova slika govori više od tisuću riječi , razdragana djeca jedva čekaju da krenu u Vinodolski u kojem će, nadamo se, zaboraviti na nedaće koje ih prate zadnjih mjeseci i to je najmanje što smo mogli učiniti za te ljude, rekao je gradonačelnik napomenuvši da svi moramo biti solidarniji prema njima.

Naime, na poziv zagrebačkog gradonačelnika prilikom posjete prihvatilištu za tražitelje azila u hotelu Porin Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb organizira besplatno ljetovanje od 30. kolovoza do 5. rujna.
U sklopu ljetovanja djeci i njihovoj pratnji, njima 28-ero, bit će organizirani programi Crvenog križa, škola plivanja te prikladne radionice i programi.
 

Gradske vijesti - 2016.