clanak False

Ljetovanje za djecu iz obitelji slabijega imovinskog stanja

Na besplatno ljetovanje u Crikvenicu, u organizaciji Grada Zagreba, krenula je osma skupina djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja.
20.07.2016.


Danas je, u organizaciji Grada Zagreba –Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, na besplatno ljetovanje krenula osma skupina djece iz obitelji slabijega imovinskog statusa. Njih 75, sedam će dana provesti u odmaralištu Stoimena u Crikvenici, gdje im je osigurana pansionska usluga, razni sadržaji, te stručni nadzor.
Tradicionalno, na put ih je s parkirališta na južnoj strani maksimirskog stadiona  ispratio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, zaželjevši im sretan i siguran put te dobru zabavu na ljetovanju.

Nešto ranije, gradonačelnik Bandić pozdravio je na Bundeku i djecu iz Vukovara koja su, na povratku s ljetovanja, u Zagrebu stala na odmor i okrjepu.
Nadam se da vam je bilo lijepo i da se kući vračate puni dojmova, rekao je gradonačelnik te im poželio sretne praznike do kraja kolovoza, a nakon čega će ih, obećao je, Grad Zagreb počastiti i s novim udžbenicima za novu školsku godinu.
Podsjetimo, Grad Zagreb organizirao je besplatno sedmodnevno ljetovanje u odmaralištu Stoimena u Crikvenici za skupinu od 75 vukovarske djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja.Gradske vijesti - 2016.