clanak False

Isprika građanima zbog otežanog kretanja u gradskom središtu

Uz ispriku zbog smetnji u kretanju centrom grada, obavještavamo građane da zbog sigurnosnih razloga nije dozvoljeno kretanje ni zadržavanje u zoni izvođenja radova.  
06.04.2016.
Dana 1.4.2016. godine započeli su radovi na izgradnji javnog kanala u Radićevoj ulici. Radovi se odvijaju na dubini od 4 metra, u izuzetno uskoj ulici pod iznimno teškim okolnostima. Radovi će se postupno širiti od Trga bana J. Jelačića prema sjeveru do Kamenitih vrata. Dana 5.4.2016. godine započeli su radovi na vodoopskrbnom cjevovodu na dijelu kod Kamenitih vrata.

Gradilište je propisno označeno, a zone neposrednih iskopa dodatno su ograđene. Uz zonu radova  ostavljeni su uski prolazi na nogostupima kao nužni prolazi za stanare.

Uz ispriku zbog smetnji u kretanju gradskim središtem, obavještavamo građane da zbog sigurnosnih razloga nije dozvoljeno kretanje ni zadržavanje u zoni izvođenja radova. Molimo građane da koriste alternativne pravce, preko Krvavog mosta i kroz Tkalčićevu ulicu te da se u Radićevoj ulici zadržavaju što je moguće kraće kako bismo mogli radove završiti sigurno, neometano i na vrijeme.


Gradske vijesti - 2016.