clanak False

Ispraćaj djece na ljetovanje

Gradonačelnik Milan Bandić ispratio je jutros dvije skupine djece na besplatno ljetovanje u Skradin i Novi Vinodolski u organizaciji Grada Zagreba.
25.07.2016.

Zaželjevši im lijepo vrijeme i nezaboravno ljetovanje, gradonačelnik Milan Bandić ispratio je, s parkirališta pored maksimirskog stadiona, 40 mališana, devetu grupu iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, na sedmodnevno ljetovanje u organizaciji Grada u odmaralište Loda u Skradinu.

Nakon toga, gradonačelnik je ispratio i drugu skupinu od 80 djece hrvatskih branitelja i civilnih žrtava Domovinskog rata na odmor u Dom crvenog križa u Novom Vinodolskom.
Prema riječima pročelnice Gradskog ureda za branitelje Vesne Helfrih, grupa za kolovoz (8. - 15. kolovoza) još uvijek nije popunjena stoga apeliraju na roditelje da predaju zahtjev za besplatno ljetovanje u Vodnikovu 14.

Kao i ranijih godina, ljetovanje je besplatno, traje sedam dana, a djeci je osigurana puna pansionska usluga s tri glavna jela i jednim međuobrokom, cjelodnevni pedagoški rad i nadzor stručnih suradnika. Tu je i zdravstvena skrb, te lepeza odgojnih, obrazovnih, kulturnih i zabavnih sadržaja.


Gradske vijesti - 2016.