clanak False

Gradonačelnik primio juniore Košarkaškog kluba Cibona

20.05.2019.
Danas je u palači Dverce juniore Košarkaškog kluba Cibona, predvođene predsjednikom  Mladenom Bušićem, direktorom Domagojem Čavlovićem i trenerom juniora Ivanom Juranom, a u povodu njihova nedavnog osvajanja ABA lige, primio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Nakon zahvale igračima, trenerima, direktoru i predsjedniku Cibone, najtrofejnijemu hrvatskom košarkaškom klubu, gradonačelnik Bandić je istaknuo da dok je mladih da će biti i Cibone te da je Grad Zagreb obvezan biti im istinska podrška i logistika. Naše je da osiguramo da vaš rad i talent ne dođu u pitanje te da vaši trofeji budu konstanta. Pobijedivši u regionalnoj ligi Hrvatske ste pokazali da ste najbolji, a biti dijelom najtrofejnijega hrvatskog košarkaškog kluba je velika čast, ali i obveza, zaključio je.

Zahvaljujem gradonačelniku Bandiću što sustavno podupire KK Cibonu kao vrhunski klub Grada Zagreba i Republike Hrvatske, ali i što podržava kompletan vrhunski zagrebački sport, rekao je predsjednik Bušić i istaknuo da je klub u 40 godina svoga postojanja osvojio 41 trofej.

Predsjednik Bušić je također dodao da je KK Cibona u zadnjih 6 godina od 18 mogućih trofeja u tri omladinske kategorije osvojila 15 i da je vrhunac upravo osvajanje juniorske ABA lige. Naši planovi za budućnost se temelje upravo na omladinskom uzrastu i sve ćemo učiniti kako bi im stvorili uvjete da se i nadalje mogu razvijati u smjeru vrhunskog sporta, naglasio je.
 

Gradske vijesti - 2019.