clanak False

Godišnjica neovisnosti Republike Kosovo

U povodu godišnjice neovisnosti Republike Kosova gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je tribini u prostorima Tribine Grada Zagreba na Kaptolu.

12.02.2016.
U povodu osme godišnjice neovisnosti Republike Kosova, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je tribini Postignuća i izazovi tijekom 8 godina neovisnosti Republike Kosovo i suradnja Hrvatske i Kosova održanoj u prostorima Tribine Grada Zagreba na Kaptolu.

Uz čestitku na obljetnici, gradonačelnik Bandić zahvalio je Kosovarima, njihovim udrugama i Vijeću albanske nacionalne manjine Grada Zagreba na djelovanju u duhu međusobnog razumijevanja, tolerancije i suradnje te doprinosu ostavarivanja prava pripadnika nacionalne manjine kao i prava svih nacionalnih manjina u gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj.
Organizacijom današnje tribine doprinjeli ste ne samo daljnjem razvoju našega grada i Republike Hrvatske već i daljnjem učvršćivanju  i produbljivanju naših odnosa sa prijateljskom nam Republikom Kosovom rekao je gradonačelnik te nadodao da će i nadalje imati u Gradu Zagrebu i njemu osobno prijatelja i suradnika.

Tribinu su u suradnji s Veleposlanstvom Republike Kosova u Republici Hrvatskoj, organizirale Udruga Kosovara u RH i Zavičajna Udruga Hasi.

Gradske vijesti - 2016.