clanak False

Festival zdrave hrane i domaćih proizvoda

Gradonačelnik Milan Bandić obišao je jutros na Kvatrenikovom trgu štandove izložbeno-prodajne manifestacije Festival zdrave hrane i domaćih proizvoda.




07.11.2016.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu gradonačelnika Ludberga Dubravka Bilića, obišao je jutros na Kvatrenikovom trgu štandove prvog izdanja izložbeno-prodajne manifestacije Festival zdrave hrane i domaćih proizvoda.

Manifestacija na kojoj sudjeluje oko 30  izlagača sa zdravim domaćim proizvodima održava se u organizaciji udruge Zdravi Domaći proizvodi iz Ludbrega.

Gradonačelnik Bandić pozvao je sve sugrađane da posjete Festival zdrave hrane  i kušaju domaće proizvode, koji će se održavati cijeli tjedan od 9 sati ujutro pa sve do 20 sati navečer.

Ovaj Festival je uvod u manifestaciju na kojoj će se  sljedeće godine uoči Uskrsa  predstaviti grad Ludbreg odnosno isključivo proizvođači iz Ludbrega na Trgu Bana Jelačića, rekao je gradonačelnik Bilić. Grad Zagreb i Ludbreg su prijateljski gradovi, a na ovaj način putem zdrave hrane želimo se još više približiti Zagrepčanima i pozvati ih da dođu u Ludbreg i uživaju u svemu onome što naš grad može ponuditi.
 

Gradske vijesti - 2016.