clanak False

Donacija tvrtki Darkom d.o.o.

Grad Zagreb i Zagrebački holding odazvali su se molbi daruvarskog komunalnog poduzeća kojem su donirali teretno vozilo i tri radna stroja. 
27.07.2016.


Ugovorom što su ga danas u podružnici ZGH Zagrebačke ceste, u nazočnosti gradonačelnika Milana Bandića, potpisali voditelj podružnice Ante Todorić i član Uprave Darkom d.o.o. Damir Lneniček Grad Zagreb i Zagrebački holding darovali su komunalnom poduzeću Darkom d.o.o. iz Daruvara jedno teretno i tri radna stroja.

Hvala gradonačelnik Bandiću i Zagrebačkom holdingu na ovoj velikoj donaciji za nas koji će nam pomoći da nastavimo trend održavanja komunalne infrastrukture u Daruvaru i okolnim mjestima, rekao je u prigodi svečane primopredaje Damir Lneniček.

Naime, Grad Zagreb i Zagrebački holding odazvali su se molbi daruvarskog komunalnog poduzeća za donacijom vozila i radnih strojeva jer, u vrijeme teške gospodarske situacije, naveli su, nemaju mogućnosti nabave vozila i radnih strojeva neophodnih za rad. Na njihovu molbu odobrena je donacija jednog teretnog vozila te radnih strojeva finišer, utovarivač i rovokopač – utovarivač ukupne vrijednosti oko 135 tisuća kuna bez PDV-a.

 

Gradske vijesti - 2016.