clanak False

Dekan Sveučilišta Mount Mary kod gradonačelnika Zagreba

Gradonačelnik Milan Bandić primio Christophera M. Belkofera dekana Sveučilišta Mount Mary koji nakon Londona i Heidelberga boravi u Zagrebu kao gost Institututa za kulturu zdravlja
12.01.2016.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je Christophera M. Belkofera dekana Sveučilišta Mount Mary iz Milwaukeeja koji nakon Londona i Heidelberga boravi u Zagrebu kao gost Instituta za kulturu zdravlja gdje će održati tečaj s nizom predavanja na temu Art terapije. 

Riječ je o nastavku suradnje sa zagrebačkim Institutom za kulturu zdravlja i njegovim predsjednikom Veljkom Đorđevićem koji je, uz pročelnika Ureda za obrazovanje kulturu i sport Ivicu Lovrića, također prisustvovao sastanku u gradonačelnikovu salonu.

Zaželjevši gostu dobrodošlicu u glavni grad Republike Hrvatske, gradonačelnik je podržao suradnju dviju značajnih institucija na dobrobit građana jer, kako je rekao, nadogradnja znanja i stalno učenje je dodana vrijednost koja je uvijek dobro došla i koju treba dalje razvijati.

Uz zahvalu na prijemu, dekan Belkofer je o Zagrebu i njegovim žiteljima imao samo riječi hvale nakon što je jučer u prigodi obilaska imao priliku malo bolje upoznati i grad i građane.
 


Gradske vijesti - 2016.