clanak False

Dan Mjesnog odbora Bruno Bušić i Dan OŠ Dobriša Cesarić

24.05.2019.
Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević, sa suradnica, pridružila se danas proslavi Mjesnog odbora Bruno Bušić i Dana osnovne škole Dobriše Cesarića, u sklopu koje su se održavale razne sportske i kreativne radionice.

Podijelivši medalje najuspješnijim učenicima u nogometu, stolnom tenisu i šahu, zamjenica je istaknula kako će na školi Dobriše Cesarića uskoro započeti radovi na energetskoj obnovi, te da je ovo jedna od rijetkih škola u Zagrebu koja ima prekrasno veliko dvorište puno zelenila kakvo je i primjereno djetinjstvu i njihovom odrastanju. Učenicima, njihovim učiteljima i profesorima želim sretan završetak školske godine, a uvjerena sam da će u ovoj zgradi uz dječji smjeh biti i puno znanja, veselih trenutaka koja će djeca pamtiti za čitav život, rekla je zamjenica Pavičić Vukičević.

Školu pohađa 368 učenika, a već drugu godinu zaredom nastava se održava u jedno smjenskom radu, što pridonosi boljem i kvalitetnijem radu, naglasila je ravnateljica Gordana Fileš, te dodala da škola ostvaruje puno projekta i surađuje s puno udruga. Na taj način djeca svojim aktivnim djelovanjem kroz radionice utječu na život oko škole, u školi, obitelji i društvenoj široj zajednici.
 
 

Gradske vijesti - 2019.