clanak False

CIVITAS ELAN Zagreb – Postignuća projekta i dodjela nagrada u sklopu foto natječaja „Kretanje mojim gradom"

18.09.2012.

Europski tjedan mobilnosti


Otvorenje izložbe CIVITAS ELAN Zagreb – Postignuća projekta i dodjela nagrada u sklopu foto natječaja „Kretanje mojim gradom“

Zagrebački gradonačelnik gospodin Milan Bandić u utorak 18. rujna u 12 sati u info punktu CIVITAS ELAN (tramvaj ispred Tehničkog muzeja) otvorio je izložbu CIVITAS ELAN ZAGREB – Postignuća projekta. Izložba je otvorena u sklopu Europskog tjedna mobilnosti, čiji je ovogodišnji moto "Kretanje u pravom smjeru". Prisutnima su se obratile i pročelnica Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada Jadranka Veselić Bruvo te Višnja Jelić Mück, predsjednica udruge ODRAZ.

Na izložbi su prikazani neki od rezultata europskog projekta CIVITAS ELAN kojeg, u ime Grada Zagreba koordinira Gradski ured za strategijsko planiranje i razvoj Grada uz sudjelovanje partnera - Fakulteta prometnih znanosti, udruge ODRAZ – Održivi razvoj zajednice, Zagrebačkog holdinga d.o.o. – podružnica Čistoća i ZET, HŽ infrastrukture d.o.o. i udruge Bicikl.

Tom su prilikom dodijeljene i nagrade za foto-natječaj „Kretanje mojim gradom“, koji je organizirao ODRAZ. Prvu nagradu na foto natječaju, bicikl, osvojio je Mario Radaković s fotografijom "A di ćeš ti!". Marko Matulin je fotografijom "Samo je jedan na pravom putu" osvojio drugu nagradu, dok je treću nagradu osvojio Zvonko Radičanin sa fotografijom "Spust po Mesničkoj".

Slika 1, slika 2


Aktivnosti