clanak False

Udovice hrvatskih branitelja kod gradonačelnika

Gradonačelnik Bandić primio je danas delegaciju Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije.
19.11.2013.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u Gradskoj upravi delegaciju Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije, predvođenu predsjednicom Rozalijom Bartolić.


Uz zahvalu na dosadašnjoj pomoći, gošće su gradonačelnika izvijestile o radu Udruge – s naglaskom na teškoće na koje nailaze u svom radu. Osim toga, predstavnice Udruge pohvalile su dostojanstveno obilježavanje pada Vukovara, koje se svake godine organizira u Zagrebu, te istaknule posebno zadovoljstvo suradnjom na gradskoj razini.


Mi smo ogledni primjer za cijelu Hrvatsku, ali zajedno možemo još bolje, čulo se od gradonačelnika Bandića, koji je podsjetio da je Zagreb prvi grad u državi koji ima Ured za branitelje, ali i zastupnicu Dragicu Nikolić, predstavnicu udovica hrvatskih branitelja u Gradskoj skupštini Grada Zagreba.


Uz gradonačelnika, sastanku su prisustvovali i pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, pročelnica i voditelj Gradskog ureda za branitelje Vesna Helfrih i Miodrag Demo, te šef Kabineta gradonačelnika Stipo Zeba. Delegaciju Udruge udovica, uz predsjednicu Bartolić i zastupnicu Nikolić, činile su i Ružica Budimir te Vesna Mihaljević.


Gradske vijesti - 2013.