clanak False

Prostor Udruge Zagorje vu srcu

Gradonačelnik Milan Bandić i zamjenica Sandra švaljek otvorili su u Palmotićevoj ulici, prostor Udruge Zagorje vu srcu, koji je Udruga dobila na korištenje od Grada Zagreba.
06.12.2013.

Gradonačelnik Milan Bandić i zamjenica Sandra švaljek otvorili su danas, u Palmotićevoj ulici, prostor Udruge Zagorje vu srcu, koji je Udruga dobila na korištenje od Grada Zagreba.
Drago mi je da ćete imati svoj kutak gdje ćete moći realizirati ideje za promociju svog kraja i njegovih običaja, rekao je gradonačelnik Bandić, čestitavši članovima udruge na angažmanu oko uređenja prostora, te naglasio da su primjer kako treba raditi.
Uz zahvalu gradonačelniku i suradnicima na prostoru koji su dobili prije godinu i pol, predsjednik Udruge Franjo Sinković istaknuo je da je prostor ovako lijepo uređen zahvaljujući trudu i sponzorstvu članova Udruge. Nastali smo, dodao je predsjednik Sinković, kao rezultat razmišljanja kako Zagorje prezentirati Zagrepčanima i šire na najbolji način, a u našu se Udrugu može učlaniti svatko tko voli Zagorje.


Gradske vijesti - 2013.