clanak False

Nastavak gradnje OŠ Sesvetski Kraljevec u naselju Iver

Iduće školske godine vidjet ćemo se na otvorenju osnovne škole, najavio je gradonačelnik Bandić prilikom početka nastavka radova u naselju Iver.
04.12.2013.


Evo nas ovdje nakon što smo napravili sve preduvjete za nastavak gradnje Osnovne škole Sesvetski Kraljevec u naselju Iver, naglasio je gradonačelnik Milan Bandić prilikom posjeta gradilištu na kojem danas započinju radovi. Izgradnja je stajala 2,5 godine i mi sada „krpamo rupe“ za onima koji nisu znali napraviti posao, dodao je gradonačelnik, istaknuvši da je Grad osigurao 21 milijun kuna za dovršetak objekta škole, športske dvorane i bazena i šest milijuna kuna za opremu, a do sada je, kako se čulo, uloženo 31 milijun kuna. 

Na početku iduće školske godine, odnosno već 15. kolovoza 2014.- za Veliku Gospu, vidjet ćemo se na otvorenju škole, najavio je gradonačelnik Bandić. Time ćemo vratiti dostojanstvo ljudima s ovog područja, rasteretiti obližnje škole i podići kvalitetu nastave i uvjeta stanovanja, dodao je gradonačelnik, s napomenom da ova Gradska uprava već više od 14 godina radi na tome da se svi dijelovi grada ravnomjerno razvijaju. 

Podsjetimo, kamen temeljac je položen u svibnju 2009., a izgradnja je prekinuta polovicom 2011. Osnovna škola imat će 3.098,25 m2 bruto površine – podrum, prizemlje i I. kat, športsku dvoranu i zatvoreni bazen s popratnim sadržajima.


Gradske vijesti - 2013.