clanak False

Prijem za predstavnike Invalidskog odbojkaškog kluba Zagreb

Gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros predstavnike trofejnog Invalidskog odbojkaškog kluba Zagreb koje je predvodio predsjednik Damir Kasap.

17.12.2013.

 

U povodu 15. godišnjice postojanja Invalidskog odbojkaškog kluba Zagreb, te nedavno osvojenog Hrvatskog kupa u sjedećoj odbojci, gradonačelnik Milan Bandić primio je jutros predstavnike trofejnog Kluba koje je predvodio predsjednik Damir Kasap. 

Zahvalivši gradonačelniku i njegovim suradnicima na kontinuiranoj potpori i povjerenju, predsjednik Kasap izvijestio je o radu Kluba, te planovima i programima. Klub, koji broji 44 člana, većinom invalida iz Domovinskog rata, ali i ostalih kategorija osoba s invaliditetom, svake godine organizira međunarodni turnir Zagreb Open. Također, svjesni problema i opasnosti nerazminiranog prostora u Hrvatskoj, Klub provodi program Zajedno za Hrvatsku bez mina, s ciljem educiranja javnosti na probleme miniranog prostora, te na posljedice od zaostalih mina. 

S obzirom na rezultate i kontinuitet, Klub bi, zaključeno je na susretu kod gradonačelnika, trebao djelovati u adekvatnijem prostoru, te ući u sustav financiranja Zagrebačkog športskog saveza. 

Čestitam vam i na sportskim rezultatima, ali najviše na tome što ste kroz sport našli sadržaj i smisao života. Drugi mogu učiti iz vašeg primjera, rekao je gradonačelnik. 

Na kraju druženja, predsjednik Kasap uručio je gradonačelniku plaketu za doprinos razvoju kluba i sjedeće odbojke u Hrvatskoj. Gradonačelnik je gostima poklonio monografiju Zagreb- kratka urbana povijest i zlatno desetljeće. 

Sastanku su uz gradonačelnika, prisustvovali i pročelnica Gradskog ureda za imovinsko pravne poslove i imovinu Grada Jasminka Lukač, pročelnica Gradskog ureda za branitelje Vesna Helfrih, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić, pomoćnica pročelnice Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Marinka Bakula Anđelić, i voditelj Odjela za branitelje Miodrag Demo.


Gradske vijesti - 2013.