clanak False

Prijem za izaslanstvo općine Lukavac

U sklopu službenog boravka u Republici Hrvatskoj, zagrebački gradonačelnik primio je danas načelnika općine Lukavac Dževada Mujkića, sa suradnicima.

19.11.2013.

U sklopu službenog boravka u Republici Hrvatskoj, gradonačelnik Milan Bandić primio je načelnika općine Lukavac Dževada Mujkića, sa suradnicima, koji nakon Zagreba planiraju posjet Petrinji i Sisku.


U prijateljskom razgovoru u Gradskoj upravi bilo je riječi o gospodarskim temama, problemu nezaposlenosti, o ekološkim zahvatima, te projektima i problemima s kojima se susreću industrijske općine u koje ulazi bosansko hercegovački Lukavac. U znak sjećanja na posjet glavnome gradu Hrvatske, gradonačelnik Bandić gostu je darovao monografiju Zagreb – kratka urbana povijest i novo desetljeće te prihvatio poziv da sljedeće godine posjeti Lukavac.


Uz gradonačelnika sastanku su prisustvovali i pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, pročelnica i voditelj Gradskog ureda za branitelje Vesna Helfrih i Miodrag Demo, šef Kabineta gradonačelnika Stipo Zeba, te poseban savjetnik gradonačelnika Harun Omerbašić. Načelnik Mujkić došao je u društvu glavnog tajnika Udruge Bošnjaka branitelja Domovinskog rata Hrvatske Ishaka Hodžića te direktora cementare u Lukavcu Benka Fatušića.


Gradske vijesti - 2013.