clanak False

Susret s natjecateljima i vodstvom Karate kluba Princ

15.07.2013.

Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas natjecatelje i vodstvo Karate kluba Princ u povodu osvojenog prvog mjesta na Europskom prvenstvu za regije, u lipnju u Herceg Novom.
Nakon višestrukih osvajanja srebrnih i brončanih medalja proteklih godina, ove godine seniorska kata ekipa u sastavu Ivan Ermenc, Franjo Maškarin i Damjan Padovan, postigla je najveći uspjeh hrvatskih karataša na EP regija, osvojivši zlatnu medalju. Ovaj uspjeh je tim veći jer je ista ekipa i aktualni prvak Svjetske Premier lige. Osim što postižu vrhunske sportske rezultate, karatisti su i izvrsni studenti, i poslovni ljudi.

  

Velika je stvar da ljudi koji rade svoj uobičajeni posao, studiraju, ujedno nađu vremena za bavljenje vrhunskim sportom i postizanje vrhunskih rezultata i na tome vam od srca čestitam. Veliki je uspjeh izdvojiti par sati vremena dnevno, pored svih drugih obaveza, fokusirati se na cilj i tražiti savršenstvo, rekao je gradonačelnik.

 

Uz gradonačelnika, susretu je prisustvovao i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, a od gostiju, uz karatiste i trener Novica Bogdanović, tajnik Zagrebačkog karate saveza Slobodan Pupovac te dugogodišnji član kluba, profesor dr. sc. Ljubo Jurčić.


Gradske vijesti - 2013.