clanak False

Otvoren sajam "Proizvodi hrvatskog sela"

23.03.2013.


Sajam Proizvodi hrvatskog sela na Bundeku gdje se od 22. do 24. ožujka predstavlja preko 340 izlagača iz cijele Hrvatske u suorganizaciji Grada Zagreba odnosno Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo sa Agrarnim savjetovanjem d.o.o. danas je svečano otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Boljeg poklona našim Zagrepčanima, već tradicionalno 12. put, nismo mogli napraviti nego da im, na jednom od naših najljepših parkova, ususret Uskrsu, podarimo mjesto susreta, mjesto degustacije, razonode i veselja, da barem nakratko zaborave na brige i probleme, rekao je gradonačelnik Bandić zahvalivši organizatorima, ali i svima koji su došli posjetiti Sajam. Također, po prvi puta svoj je štand imao i zagrebački gradonačelnik koji je na njemu izlagao svoje vino, med i suhomesnate proizvode koje su sugrađani mogli i degustirati.

Spomenimo, da na ovoj specijaliziranoj sajamskoj priredbi na koju je ulaz besplatan, 340 izlagača promovira i prodaje svoju hranu i piće, proizvode iz kućne radinosti i tradicijskih obrta, uz čitav niz događanja i zabavno kulturnih sadržaja.


Gradske vijesti - 2013.