clanak False

Koordinacija ususret utakmici Hrvatska - Srbija

15.03.2013.


Ususret kvalifikacijskoj nogometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Srbije, koja će se u petak, 22. ožujka, igrati na maksimirskom stadionu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, održao je radni sastanak s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza.
Na sastanku su precizirane protokolarne, organizacijske i sigurnosne mjere za ovu utakmicu visokog stupnja rizika. Definiran je i hodogram aktivnosti u koji su uključene sve mjerodavne službe i institucije u Zagrebu. 

Kako se čulo, stadion je rasprodan, a javno gledanje sraza hrvatske i srpske reprezentacije bit će organizirano na Trgu bana Jelačića. Mjerodavne službe učinit će sve kako bi utakmica i sve popratne aktivnosti prošle u znaku sporta i u najboljem mogućem ozračju. Zagreb će, zaključeno je, i ovaj put pokazati gostoljubivost, toplinu i širom otvorena vrata. 

Osim gradonačelnika Bandića i njegovih najbližih suradnika, na sastanku u Uredu gradonačelnika u ime Hrvatskog nogometnog saveza prisustvovali su izvršni predsjednik Damir Vrbanović, povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, voditelj marketinga Alan Balen i predsjednik Komisije za stadione i objekte Miljenko Sakoman.


Gradske vijesti - 2013.