clanak False

Gradonačelnik sa sugrađanima

23.03.2013.

Zagrepčani su u subotu ujutro imali priliku ispitivati gradonačelnika Milana Bandića o različitim problemima koji ih muče u gradu.
U klubu "Ritam grada" na Trgu bana Jelačića susret s gradonačelnikom omogućio im je Večernji list svojim novim projektom "S Večernjim za bolji Zagreb". Tako su građani, koji su se uz besplatnu kavu družili s gradonačelnikom ili su svoja pitanja poslali redakciji Večernjeg lista, mogli doznati kako će im Bandić i kada riješiti probleme s prometom, kako će se u Zagrebu gospodariti otpadom, što će biti s ulaganjem u sport, kako će legalizirati bespravno sagrađene objekte...
- Vjerujte čovjeku koji može doktorirati na bespravnoj gradnji u gradu Zagrebu da znam nešto reći o toj temi. Samo me nemojte prekidati - poručio je Bandić brojnim sugrađanima koji su se našli u situaciji da sada moraju ozakoniti svoje kuće.
Gradonačelnik Bandić detaljno je objasnio svoj plan besplatnog iznajmljivanja vrtova. Na raspolaganju će biti tisuću parcela koje će u prvom redu biti namijenjene ljudima koji žive u zgradama.
Najavio je početak gradnje i dovršetka vrtića i škole na Kajzerici, više puta obećane i najavljivane projekte denivelacije Jadranskog rotora i gradnje Jarunskog mosta, plan realizacije groblja kućnih ljubimaca u Dumovcu i bukobrana na Vrbiku i Savici, selidbu svinja s Jakuševca... (vecernji.hr)


Gradske vijesti - 2013.