clanak False

Gradonačelnik s generalom Miljenkom Filipovićem

16.04.2013.


Gradonačelnik Milan Bandić susreo se danas, 16. travnja, s predstavnicima Udruge ratnih vojnih veterana 1. hrvatskoga gardijskoga zdruga. 

Predstavnici Udruge, predvođeni generalom Miljenkom Filipovićem, zahvalili su gradonačelniku i gradskoj upravi na razumijevanju i dosadašnjoj nesebičnoj potpori i pomoći koju su pružali udruzi te mu u to ime uručili monografiju koja je, kako su rekli, dio još neispričane priče o postrojbama zdruga.

Gradonačelnik Milan Bandić još je jednom gostima izrazio zahvalnost svih Zagrepčana za doprinos u Domovinskom ratu, te istaknuo kako su oni – hrvatski branitelji, istinski heroji naše države. Vi ste ljudi velika srca prema domu i domovini, naglasio je. 

Podsjetimo, u subotu, 13. travnja, u Zavjetnoj crkvi i svetištu sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu, Zdrug je, kao najelitnija postrojba Hrvatske vojske u vrijeme agresije na Hrvatsku, proslavio 22. obljetnicu postojanja, a misnom slavlju prisustvovao je i zagrebački gradonačelnik.

Na sastanku u zgradi Gradske uprave bili su i pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić te voditelj Odjela za branitelje Miodrag Demo.


Gradske vijesti - 2013.