clanak False

Gradonačelnik čestitao potrošačima

14.03.2013.


Ususret Svjetskom i Hrvatskom danu prava potrošača – 15. ožujka, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posjetio je danas Društvo Potrošač, Savjetovalište za zaštitu potrošača Zagreb koje djeluje u gradskim prostorima u Ul. Ljudevita Posavskog.

Čestitavši predsjedniku Iilji Rkmanu, njegovim kolegama, suradnicima i svim potrošačima njihov dan, gradonačelnik je zahvalio Društvu na tomu što čitavim nizom manifestacija, upozorenja, savjeta i seminara osvještava prava potrošača. U čestitci, gradonačelnik je pozvao potrošače da se što je moguće više i bolje upoznaju sa svojim pravima i da ih bez straha koriste. Dodao je da Grad potvrđuje svoju privrženost temeljnim načelima Svjetske i Europske deklaracije o pravima potrošača, među kojima se posebno ističe pravo potrošača da se čuje njihov glas.

U razgovoru u prostorima Potrošača bilo je riječi i o načinu rada i problemima s kojima se susreću građani kao potrošači, a među ostalim, gradonačelnik je naglasio da je Udruga imala i da će i dalje, što se tiče logistike, imati punu podršku Grada.


Gradske vijesti - 2013.