clanak False

Blagdan Svih Svetih

Grad je za vas, drage Zagrepčanke i Zagrepčani, i ove godine 31.10. i 1.11. osigurao besplatan prijevoz autobusima na izvanrednim linijama prema većim gradskim grobljima.
30.10.2013.

Poštovani sugrađani,
blagdan Svih Svetih naš će Zagreb i ove godine obilježiti mirno i dostojanstveno


Grad je za vas, drage Zagrepčanke i Zagrepčani, i ove godine 31.10. i 1.11. osigurao besplatan prijevoz autobusima na izvanrednim linijama prema većim gradskim grobljima: Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak i Dubrava – Miroševec, Dubec – Markovo Polje.


Autobusi na izvanrednim linijama vozit će dan uoči i na blagdan Svih Svetih od 7,30 do 20,00 sati, a pojačano će voziti i tijekom cijelog vikenda.

Za blagdan Svih Svetih sva će gradska groblja biti otvorena do ponoći.

Kao i ranijih godina, u zonama groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa, tako da je pristup u te zone omogućen smo vozilima ZET-a, TAXI vozilima, vozilima invalida i onima s posebnom dozvolom. Detaljan pregled regulacije prometa možete naći na službenoj web stranici Grada www.zagreb.hr

U želji da blagdan Svih Svetih, dan kada se prisjećamo voljenih koji nisu više s nama protekne kako i priliči našemu gradu, molim vas, dragi sugrađani, da do počivališta svojih najmilijih dolazite organiziranim linijama javnog prijevoza.



Vaš gradonačelnik
Milan Bandić

 

Informacije o privremenoj regulaciji prometa

Informacije iz ZET-a


Gradske vijesti - 2013.