clanak False

Zagrebački stolnotenisači kod gradonačelnika

U povodu osvajanja 28. naslova prvaka Hrvatske, gradonačelnik Milan Bandić primio je predstavnike Gradskog stolnoteniskog kluba Zagreb.
19.05.2014.

U povodu osvajanja 28. naslova prvaka Hrvatske, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas predstavnike Gradskog stolnoteniskog kluba Zagreb, predvođene predsjednikom Kluba Hermanom Vukšićem.


Uz zahvalu gradonačelniku na prijemu, predsjednik Vukušić predstavio je rezultate Kluba u zadnjih mjesec dana: ekipni naslov Seniorskog prvenstva Hrvatske, juniorski ekipni naslov i mlađi kadetski naslov, te dodao kako Klub trenutno ima juniorskog prvaka i viceprvaka u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima. Osim toga, gosti su gradonačelnika upoznali s problemima Gradskog stolnoteniskog kluba, a to su prvenstveno smanjena sredstva za 2014. te problem dvorane. Kako se čulo, stolnotenisači zasad treniraju u Dvorani Doma sportova, a svoj trajni dom vide u dvorani na Vrbiku.


Čestitavši stolnotenisačima na još jednom priznanju, zagrebački gradonačelnik obećao im je i daljnju potporu Grada, kako bi se ovakvi visoki rezultati nastavili i u budućnosti. Stoga će svi ovogodišnji prvaci dobiti simboličnu financijsku čestitku Grada Zagreba, a najavljeno je i rješenje problema stolnoteniske dvorane.


Uz gradonačelnika, sastanku su prisustvovali pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić, pomoćnik pročelnika Lovrića iz Sektora za sport i mlade Milan Čolić i glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdena Antunović, dok su delegaciju Gradskog stolnoteniskog kluba Zagreb činili i potpredsjednik kluba Mario Dokmanić, treneri Goran Radanović i Neven Karković te igrači Filip Čipin, Tomislav Pucar, Filip Zeljko i Adam Smuda.


Gradske vijesti - 2014.