clanak False

Prijem gimnastičara Marija Možnika

Zamjenica gradonačelnika Sandra Švaljek primila je danas u Gradskoj upravi gimnastičara Marija Možnika i njegovog trenera Tigrana Goričkog.

25.11.2014.


Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Sandra Švaljek primila je danas u Gradskoj upravi gimnastičara Marija Možnika i njegovog trenera Tigrana Goričkog. 

Čestitavši gostima na vrhunskim sportskim rezultatima koje postižu zadnjih godina, a posebno na brončanoj medalji na spravi preča na Svjetskom prvenstvu održanom prošli mjesec u Kini, zamjenica gradonačelnika je posebno istaknula kako su sportaši sa svojim uspjesima najbolji ambasadori Zagreba u svijetu. 

Gosti su zamjenicu Švaljek upoznali s problemima s kojima se susreću, posebno se osvrnuvši na nedostatak prostora i neadekvatne uvjete za rad. 

Doista je puno dobrih razloga da vam se osigura standard kakav gimnastika, kao jedan od tri bazična sporta, zaslužuje. Moramo misliti na naše građane i djecu i dati priliku gimnastici koja se, među ostalim, preporučuje i za razvoj motorike kod djece – rekla je zamjenica Švaljek dodavši da je ozbiljno shvatila iznesene probleme, te da će se u okviru mogućnosti, pokušati iznaći najprikladnija rješenja.


Gradske vijesti - 2014.